Trainer/ coach

Nog belangrijker dan het vinden van antwoorden, vind ik het stellen van goede vragen. Dit doe ik graag in mijn training en coaching.

Ik trainde professionals in zorg en welzijn in het werken met het Life and Vitality Assessment. Met dit gespreksinstrument kunnen professionals en ouderen samen inzicht krijgen in de thema’s die de oudere cliënt belangrijk vindt en zijn/ haar tevredenheid daarmee op dit moment. Op basis hiervan kunnen ouderen persoonlijke doelen stellen en een plan van aanpak maken om hun kwaliteit van leven te behouden en/of te vergroten. In de training voor professionals staan centraal: 1)(Zorg)behoeften én verlangens, 2) de ervaring en zienswijzen van de oudere zelf en 3) de oudere heeft de regie, de professional volgt.

Op basis van mijn eigen ervaring met burn-out en mijn promotie onderzoek naar werk-privé balans heb ik de workshop “Your personal PhD work-life balance: how to do less, but achieve more” ontwikkeld en jarenlang verzorgd. Vanaf 2018 wordt deze workshop gegeven door Martin Koeman.

mail@anneannink.nl

Advertentie