Over Anne

Als ik mijn ogen dicht doe en met mijn aandacht naar mijn voeten ga, voel ik dat ik cirkel rondom mijn centrum. Soms ben ik uit balans en raak ik in paniek. Als gepromoveerd wetenschapper weet ik precies welke factoren bijdragen aan onze werk-privé balans. Toch is balanceren vaak makkelijker gezegd dan gedaan. We worden uit het veld geslagen door een te hoge werkdruk, interne en externe verwachtingen. Ik ben nieuwsgierig en zoek naar manieren om balans te vinden tussen theorie en praktijk, tussen kennis en weten, tussen hoofd en hart.

Tijdens mijn promotie onderzoek heb ik gemerkt dat wetenschappelijke publicaties maar een kleine groep lezers bereiken. Daarom vertaal ik nu wetenschappelijke onderzoeksresultaten naar praktische kennis door korte blogs en artikelen te schrijven.

Naast kennis vind ik het belangrijk om ook op intuïtie en gevoel te leren vertrouwen. Ik ben gecertificeerd yogadocent en verwerk graag fysieke oefeningen in mijn workshops werk-privé balans. Ik ben invoelend en ik vind het leuk om de juiste vragen te stellen, waardoor mensen zelf gaan nadenken en reflecteren. Door middel van mijn activiteiten als wetenschapper, schrijfster en yogadocent wil ik graag een bijdrage leveren aan het welzijn van anderen.

De openbare verdediging van mijn proefschrift “Busyness around the Busines” zal plaatsvinden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam op vrijdag 17 maart 2017. Ondertussen verzorg ik workshops werk-privé balans voor ondernemers, professionals en promovendi aan verschillende universiteiten in Nederland. Daarnaast organiseer zij huiskamer workshops voor groepen vrienden en familie op locatie. Ik schrijf columns, wetenschappelijke en populaire stukken voor verschillende media en mijn eigen website. Ten slotte deel ik mijn kennis op verschillende congressen en bijeenkomsten als spreker. Klik hier voor een impressie

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen als wetenschapper/ workshop gever/ yoga docent/ schrijver/ spreker?  Stuur me een berichtje via mail@anneannink.nl

Advertenties

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s